Reviews

Reviews

verkoop buscamper

Onze buscamper binnen 14 dagen verkocht een heel fijn kontakt
met de makelaar en een keurige afhandeling zeker aan te bevelen

B.Racz

Super tevreden

De verkoop van onze Rapido camper via Motorhome Depot ging zoals door jullie aangegeven en onderlinge afspraak . Wij hadden eerst zelf geprobeerd om hem te verkopen, en ook tijd verspild aan camperaars die niet kwamen opdagen. Wij zijn super tevreden van de manier waarop jullie alles hebben afgehandeld. Hartstikke bedankt. Jullie komen zeker weer aanbod als wij weer een camper te koop zouden hebben.

Nogmaals mijn hartelijke dank.”

Bertus van Wijk, Erica (Drenthe)

Verkoop camper

We zijn erg tevreden over de manier waarop uw organisatie onze camper heeft verkocht. Vanaf de eerste kennismaking waren de afspraken helder en duidelijk,we hebben dan ook geen drukte meer gehad van de verkoop.De camper was binnen een paar weken verkocht en naar tevredenheid .Ik zou iedereen die zijn of haar camper wil verkopen dit bedrijf aanraden.Bedankt ! Vriendelijke groet,van den Sigtenhorst/ van Amstel

van den Sigtenhorst

Verkoop camper

De verkoop van onze camper is door Motorhomedepot zeer professioneel begeleid. Alle verkoopperikelen zijn ons uit handen genomen. We zijn dan ook tevreden over de bemiddeling waardoor we een zeer acceptabele prijs hebben gekregen.

D. De Vries

verkoop Camper

Verkoop makelaar heeft mij benaderd voor de bemiddeling van de verkoop van onze camper. De vlotte manier van handelen en regelen is ons goed bevallen, we hebben geen enkele drukte meer gehad van de verkoop, alles heeft de makelaar op zich genomen.
De camper was eigenlijk binnen enkele dagen verkocht en naar tevredenheid.
Ik zou iedereen die zijn of haar camper wil verkopen dit bedrijf aanraden.

Hoeve Noordveld

Buscamper

Bedankt voor de prettige samenwerking.
Duidelijke afspraken en korte lijnen.

BBH Welsum, Bert Bijsterbosch

verkoop camper

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop uw organisatie onze camper heeft verkocht. Gemaakte afspraken prima nagekomen. Alles op een prettige manier afgehandeld.
Kortom , ik kan iedereen aanbevelen om via jullie de camper te verkopen.
Bedankt!

J. Otter

professionaliteit

We wilden onze VW Karmann Colorado via de makelaar gaan verkopen maar na het intake gesprek lukte het ons hem prive te verkopen. Ik wil toch graag de makelaar van harte aanbevelen, de prijs werd goed ingeschat en de de behandeling van de intake verliep zeer professioneel. Ik zal een volgend keer zeker gebruik van hen maken.

Wichert Eikelenboom

service

Wij zijn heel tevreden over de werkwijze.
duidelijke en heldere informatie vooraf
goede afspraken die ook nagekomen worden.
en een eerlijke prijs verhouding.
bedankt
met vriendelijke groet,

Age Boskma

Age Boskma

Buscamper

Bedankt voor de goede service en prettig kontakt , bij de verkoop van mijn buscamper

Dijkstra

Mijn Camper verkocht!

En dan vertelt de makelaar hoe de verkoop procedure in elkaar zit. De clou van zijn verhaal; alle zorgen en besognes worden over genomen. Dan zegt hij ook nog dat als er potentieel geïnteresseerden zijn die de camper gaan bezichtigen dat dankzij de zorgvuldige aanpak de verkoop voor 80% door zal gaan. Dat bleek bij mij binnen een paar dagen ook nog het geval te zijn. Ongelooflijk. Makelaar en zijn organisatie bedankt.

Bussum nov. 2017

Snelle verkoop

Ik wil jullie bedanken voor de geweldige bemiddeling bij de snelle verkoop van onze camper!

Behulpzaam

Bedankt voor jullie goede service! Iedereen met wie ik heb gesproken was vriendelijk en behulpzaam. Ik kan jullie bedrijf zeker aanbevelen.

Binnen 2 weken verkocht

Hartelijk bedankt voor de hulp bij de verkoop van onze camper, de kennismaking met de kopers en de soepele afhandeling van het hele verkoopproces. We hadden in eerste instantie twijfels, want we hadden nooit eerder met een makelaar gewerkt. Maar de camper was binnen 2 weken al verkocht! Op de dag van de verkoop werden wij voorgesteld aan de kopers. De verkoop verliep  zonder problemen en alles werd netjes en correct financieel afgehandeld.

Aanbevolen

Hartstikke bedankt voor de verkoop van onze camper!
We aarzelden eerst een beetje, omdat we nog nooit een makelaar hiervoor hadden gebruikt, maar uw kennis en advies stelden ons direct gerust. We zullen jullie beslist bij anderen aanbevelen en jullie diensten de volgende keer weer gebruiken.

Camperbusje

Dankjewel voor de geweldige hulp bij de verkoop van ons camperbusje.
PS: ik zou willen dat ik jullie eerder had gevonden!!

Professioneel

Ik ben het team van MotorhomeDepot.nl dankbaar voor de professionele dienstverlening
en de snelle verkoop van mijn camper. Ik zou MotorhomeDepot.nl zeker aanbevelen.

Schrijf zelf een review

Verplicht veld

Vul hier uw naam in
Wat is uw e-mail adres?
Waarover gaat de review?
Schrijf uw review over ons

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.